Kies het aircomerk dat bij jou past

Is het merk van mijn airco belangrijk?

Als je op zoek bent naar een airco is het belangrijk om voor een merk te kiezen dat bij jou past. Het merk kan een grote impact hebben op de prestaties en duurzaamheid van het toestel. Ook voor de beschikbaarheid van vervangonderdelen of toekomstige herstellingen speelt het merk een grote rol. Daarom koos David zorgvuldig zijn vaste merken uit. Bij LG, Toshiba of Kaysun vind je sowieso een airco die bij jouw behoeften en budget past.

 • Kwaliteit & betrouwbaarheid

  Het merk heeft invloed op de kwaliteit en betrouwbaarheid van het aircotoestel.

 • Energie-efficiëntie & prestaties

  Sommige merken bieden technologieën en systemen voor energiebesparing.

 • Beschikbaarheid van onderdelen

  Beschikbaarheid van onderdelen is niet bij elk merk gelijk.

 • Functies & technologieën

  Comfort, gemak en de gebruiksvriendelijkheid van merken verschillen.

LG logo

Wat LG airconditioners uniek maakt, is de inzet van geavanceerde technologieën en slimme functies die zorgen voor energie-efficiëntie, comfort en gemak voor de gebruiker.

 • Geavanceerde technologieën

 • Slimme functies

 • Energie-efficiëntie

Toshiba logo

Toshiba airconditioners onderscheiden zich door het gebruik van geavanceerde invertertechnologie en het hoge energierendement. Daardoor geniet jij van maximale energiebesparing en een hogere koel- en verwarmingscapaciteit.

 • Geavanceerde invertertechnologie

 • Hoog rendement

 • Maximale energiebesparing

Kaysun logo

Kaysun verbetert en innoveert constant. Dit merk streeft naar de beste productkwaliteit en betrouwbaarheid. Dit maakt hun aircotoestellen tot een aantrekkelijke keuze.

 • Evoluerend & divers assortiment

 • Balans als filosofie

 • Toegewijd aan het milieu

FAQ

David beantwoordt de
meestgestelde vragen

? Hoe werkt een airconditioner?

Een airconditioner koelt door warmte uit de kamer te trekken en vervolgens naar buiten af te voeren, terwijl koude lucht in de kamer wordt geblazen.

? Welk type airco moet ik kiezen?

Er zijn verschillende soorten airco's beschikbaar. Airco's met vaste units (split-unit) vind je als wandmodel, vloermodel en cassette. De keuze hangt af van de grootte van de kamer, de gewenste koelcapaciteit, het budget en de installatiemogelijkheden. Neem contact op met David via het contactformulier of bel rechtstreeks voor meer info!

? Maakt een airco veel lawaai?

Hoeveel lawaai een airco maakt, hangt af van het type en het merk. Sommige aircotoestellen zijn ontworpen om stil te werken, terwijl andere andere voordelen hebben en meer geluid maken. Lees meer hierover op mijn pagina over stille verkoeling.

? Verbruikt een airco veel energie?

Het energieverbruik van een airco hangt af van het type en de efficiëntie van het toestel. Er zijn energiezuinige modellen op de markt en het is mogelijk je airco op zonne-energie te laten werken. Lees meer hierover op op mijn pagina over airco's en zonnepanelen.

? Is het veilig om een airco 's nachts te laten aanstaan?

Ja, het is over het algemeen veilig om een airco 's nachts te laten aanstaan. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat het apparaat goed is onderhouden en ingesteld.

Overtuigd?

Vraag je gratis offerte aan.

Logo van Airco Koeling David