Bespaar op energiekosten met airco's en zonnepanelen

Zonnepanelen zijn een slimme investering voor de toekomst, aangezien ze je energierekening kunnen verlagen en tegelijkertijd bijdragen aan een duurzamer milieu. Maar wist je dat een airco je investering nog slimmer kan maken?

In de zomermaanden kan de temperatuur binnenshuis flink oplopen, vooral tijdens hittegolven. Dit kan leiden tot ongemak, vermoeidheid en verminderde productiviteit. Een airco kan de temperatuur binnenshuis aanzienlijk verlagen en zorgen voor een comfortabele leefomgeving.

Door je airco's op zonne-energie te laten draaien, werk je tegelijk aan een comfortabel leefklimaat én aan een duurzame en betaalbare toekomst. Je verbruikt op die manier namelijk minder energie uit fossiele brandstoffen. Zo verminder je je CO2-uitstoot én verlaag je je energiefactuur.

Als je zonnepanelen op zonnige dagen meer energie produceren dan er nodig is om je huis van stroom te voorzien, kan het overschot aan stroom (de reststroom) bovendien worden gebruikt om de airco te laten draaien en je huis op temperatuur te houden.

Neem contact op met David van Airco Koeling David (AKD) om te bepalen welke optie het beste bij jouw wensen past, of vraag online je gratis offerte aan.

Recensies

Tevreden klanten aan het woord

Lees de ervaringen van tevreden klanten en ontdek wat de toestellen en service van AKD voor hen heeft betekend. Iedereen is het er over eens: Airco Koeling David levert topservice.

  • Uitstekende kwaliteit

  • Topservice

  • Eerlijke prijzen

  • Verzorgde afwerking

Logo van Airco Koeling David