Vier redenen om voor airconditioners met invertertechnologie te kiezen

Ben je op zoek naar een airco die voor zowel comfort als efficiƫntie zorgt? Dan is een airco met invertertechnologie misschien wel iets voor jou.

Snel op temperatuur

Doordat de compressor zijn snelheid automatisch regelt, kan dit type airco met een hoge snelheid opstarten en zo snel de gewenste temperatuur bereiken.

Comfortabel klimaat

Dankzij de automatische instelling van de ruimtetemperatuur, geregeld met een geringe golfbeweging, ervaar je altijd een comfortabel binnenklimaat.

Energiebesparing

Wanneer de ruimtetemperatuur (bijna) gelijk is aan de gewenste temperatuur, schakelt de compressor in de inverterairco automatisch om naar een laag toerental. De condensor en verdamper worden daardoor groter in vergelijking met hun capaciteit. Zo wordt de warmtewisseling effectiever en krijg je zowel een hogere COP als een besparing van energie..

Hogere verwarmingsmogelijkheden bij lage omgevingstemperaturen

De inverterairco kan het compressortoerental vergroten en de verwarmingscapaciteit versterken, terwijl de omgevingstemperatuur heel laag is. Zo ervaar je ook een aangename lentetemperatuur tijdens de koude wintermaanden.

Recensies

Tevreden klanten aan het woord

Lees de ervaringen van tevreden klanten en ontdek wat de toestellen en service van AKD voor hen heeft betekend. Iedereen is het er over eens: Airco Koeling David levert topservice.

  • Uitstekende kwaliteit

  • Topservice

  • Eerlijke prijzen

  • Verzorgde afwerking

Logo van Airco Koeling David